Je bekijkt nu Biedt Eastpak echt 30 jaar rugzak garantie?

Biedt Eastpak echt 30 jaar rugzak garantie?

Eastpak, een van de bekendste rugzak en schooltasssen merken is vandaag de dag nog steeds razend populair. Het merk biedt een klassieke look die onder scholieren en tieners al generaties lang wordt geaccepteerd. De prijs van een Eastpak rugzak is ook schappelijk en de tassen komen in veel verschillende formaten. Eastpak staat ook voor kwaliteit. Althans, dat claimt Eastpak. Daar zijn ze zelfs zo trots op, dat Eastpak ook 30 jaar garantie biedt op haar rugzakken.

Die 30 jaar garantie is ook een lange tijd, maar toch vindt iedereen het leuk om eens in de zoveel tijd een nieuwe Eastpak rugzak te kopen, zoals een van de volgende.

Maar de vraag is ook vooral, krijg je ook echt 30 jaar garantie bij Eastpak? Wij hebben even de gang van zaken voor je opgesomt.

Eastpak rugzak garantie – werkt het echt?

Eastpak geeft tot 30 jaar garantie op hun artikelen, waaronder ook de rugzakken. Dit is alleen voor artikelen die kapot gaan door een productiefout, zoals een rits of gesp. Schade door eigen gebruik of slijtage valt hier niet onder. Heb je iets online bij Eastpak gekocht? Dan kun je het daar terugsturen voor reparatie of vervanging. Maar als je het ergens anders kocht, ga dan terug naar die winkel. En als het niet onder de garantie valt, kun je het soms tegen betaling laten maken. Voor de details, check Eastpak’s garantiepagina.

Dan toch maar een nieuwe eastpak rugzak kopen?

Als je garantie van Eastpak niet dekt wat je nodig hebt, is een nieuwe tas kopen een optie. Bij Tasonlinekopen.nl kun je eenvoudig alle Eastpak tassen bekijken. Ze hebben vaak de scherpste prijzen, dus je kunt een goede deal vinden voor een nieuwe tas. Of je nu een klassieke rugzak of iets meer trendy zoekt, je hebt er veel keuze. Het is een makkelijke en snelle manier om je Eastpak-collectie uit te breiden of te vernieuwen!

Geef een reactie